Ostatnio publikowane

STANDARD

Pozwala na budowanie własnego portfela monitorowania Spółek, których raporty publikowane w systemach giełdowych dostarczane są Użytkownikowi w formie wiadomości e-mail lub SMS (w przypadku wykupienia pakietu SMS).

Powiadomienia w usłudze STANDARD to nielimitowane otrzymywanie wiadomości e-mail zawierających treść informującą o rodzaju raportu opublikowanego przez Emitenta (ESPI, EBI), treść raportu oraz link do komunikatu udostępnionego w sieci internet przez systemy ESPI i/lub EBI.

STARTER SMS

Umożliwia BEZPŁATNE i nieograniczone czasem korzystanie z w pełni udostępnionych funkcjonalności wyboru, filtrowania i administrowania własnym portfelem monitorowanych Spółek. Pozwala na budowanie własnego portfela monitorowania Spółek, których raporty publikowane w systemach giełdowych dostarczane są Użytkownikowi w formie wiadomości e-mail lub SMS.

Pakiet zawiera 50 szt. powiadomień SMS o publikacji raportu z portfela wyboru Użytkownika. Ustawienia powiadomień SMS można dokonać selektywnie w taki sposób, że będą wysyłane informacje SMS o publikacji raportów tylko wybranych spółek z pośród własnego portfela monitorowanych wiadomości.

Powiadomienia w usłudze są nielimitowane i zawierają treść informującą o rodzaju raportu opublikowanego przez Emitenta (ESPI, EBI) ), treść raportu oraz link do komunikatu udostępnionego w sieci internet przez systemy ESPI i/lub EBI.

Aby otrzymywać powiadomienia SMS należy uzupełnić informacje w profilu Użytkownika dodając numer telefonu komórkowego odbiorcy wiadomości.

Delete

Standard

Monitorowanie publikacji raportów spółek jest BEZPŁATNE.
Płacisz wyłącznie za przesłane wiadomości SMS (jeżeli wybierzesz opcję otrzymywania powiadomień).

Pakiety SMS

Potwierdź swój wybór